1,5 week levertijd Spoed: 2-3 dagen Haarlem | Groningen | Düsseldorf 023 - 205 20 15

Onze Beachvlaggen - Toepassingen

Waarom - Kwaliteit - Kenmerken - Toepassingen

Als strandvlag

Onze beachvlaggen zijn goed inzetbaar als promotiemiddel op het strand. Bijvoorbeeld om de aandacht te trekken bij uw strandtent of ter ondersteuning bij een strandevenementen. Ook worden onze beachvlaggen vaak gebruikt bij beachvolleybal toernooien en voetvolley evenementen. Met behulp van de grondboor kunt de de beachflag zelfs in extreem mul zand plaatsen. Bij een stevigere ondergrond adviseren wij de grondpen.

Klik hier om direct goedkope strandvlaggen te bestellen.

Op een beurs of evenement als eventflag

De beachflags van Amstel Beachflags zijn uitermate geschikt om in te zetten als aandachttrekker op uw beurs of evenement. Op een solide ondergrond (harde ondervloer) adviseren wij de kruisvoet te bestellen. Is uw evenement buiten? Geen probleem, koop dan de waterzak er optioneel bij. Hiermee verzwaard u de kruisvoet en voorkomt u dat de beachflag zal omvallen bij harde wind. Bij extreem harde wind adviseren wij een verzwaarde grondplaat, neem hiervoor contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wees origineel en overweeg ook eens onze beachflag i.p.v. of in combinatie met een banner, display, posters of spandoek.

Klik hier om direct goedkope eventvlaggen of beursvlaggen te bestellen.

Als winkelvlag of als decoratievlag

Wilt u een beachflag inzetten voor de promotie van uw winkel?

Klik hier om direct goedkope winkelvlaggen te bestellen.

Voor sportclubs en sportevenementen

Beachvlaggen zijn het nieuwe sponsormiddel om in te zetten op uw wedstrijden. Zorg dat u opvalt! Afhankelijk van de ondergrond bent u bij Amstel Beachflags op het juiste adres. Klik hier om uw prijs uit te rekenen van uw beachflag en de door u uitgekozen beachflag!

Klik hier om direct goedkope sportevenement vlaggen te bestellen.

De verschillende voeten

         

Lees meer over de kwaliteit van onze beachvlaggen »