1,5 week levertijd Spoed: 2-3 dagen Haarlem | Groningen | Düsseldorf 023 - 205 20 15

Onze Beachvlaggen - Waarom bij Amstelbeachflags bestellen?

Waarom - Kwaliteit - Kenmerken - Toepassingen

Specialist in strandvlaggen

Wij produceren en verkopen uitsluitend beachvlaggen en alles wat met beachvlaggen te maken heeft. Dankzij onze passie en ervaring met dit product, mogen wij ons met recht de beachvlaggen specialist noemen.

Transparante prijsstelling

Wij houden van transparantie, dat ziet u terug in onze prijsstelling en in ons productaanbod. Onze set prijzen zijn bijvoorbeeld inclusief de vlag, de mastdelen, de gekozen voet en luxe draagtas.

Overzichtelijk productaanbod

Omdat wij de specialist zijn in beachvlaggen hebben wij voor u een selectie gemaakt van de meest gangbare modellen. Op die manier kunt u snel en eenvoudig bij ons een beachvlag bestellen. Dankzij onze gemakkelijk te gebruiken bestelmodule kunt u met slechts enkele muisklikken uw gewenste beachvlag uitzoeken en bestellen.

Betaalbare beachvlaggen van hoge kwaliteit

Kwaliteit staat bij Amstel Beachflags hoog in het vaandel. Door weer en wind hebben vlaggen het zwaar te verduren. De beachvlaggen van Amstel Beachflags worden uitsluitend geleverd met doek van zware kwaliteit van 115 grams per m2. Voor een optimale levensduur is de kwaliteit van het doek dus van essentieel belang. Daarnaast kunt u optimaal genieten van uw beachflag door het juiste gebruik en onderhoud. Door de hoge slijtvastheid van ons doek kunt u het doek zelfs wassen in de wasmachine! Op max. 30 graden, minimale toeren en zonder te centrifugeren.

         

Duurzaam

De duurzame Amstel Beachflags van vandaag de dag zijn het resultaat van verschillende kwaliteitstesten en de feedback over de gebruiksvriendelijkheid van onze klanten. Hierdoor kunnen wij u beachflags aanbieden waar we trots op zijn.

Hoogwaardige afwerking

De afwerking van het vlaggendoek bestaat uit een stevige broekband aan de mastzijde. Deze elastische broekband voorziet de tunnel van het mastsysteem. Door de enorme krachten die de vlag te verduren kan krijgen hebben wij ontdekt dat de dubbele omzoming en de flexibele fiberglas mastdelen de ideale combinatie vormen. En niet alleen de elastische band is voorzien van een dubbele omzoming, maar de gehele vlag rondom! Een ander kritisch punt van afwerking is vaak het gebrek aan stevigheid bij het einde van de tunnel. Beachflags worden vaak op verschillende evenementen ingezet en moeten dus ook frequent gemonteerd en gedemonteerd kunnen worden. Het einde van de tunnel blijkt vaak een veel voorkomende zwakke plek. Dit komt met name door de vaak scherpe uiteinden van het mastsysteem die door het einde van de tunnel kunnen schieten. Met als gevolg: een slap hangend doek, maar nog veel erger: de onherstelbaar schade aan uw kostbare vlaggendoek. Met de Amstel Beachflag zal dat niet gebeuren - deze is namelijk afgewerkt met extra versteviging op juist deze zwakke plekken d.m.v. extra omzomingen. Daarnaast bestaan onze materialen uit zeer fijn afgewerkte masten (zonder scherpe delen), die keer op keer veilig te monteren en te demonteren zijn.

Wij geven 2 jaar garantie

Omdat wij uitsluitend hoogwaardige materialen gebruiken, kunnen wij standaard 2 jaar garantie op onze mastdelen geven.

Lees meer over de vormen en afmetingen van onze beachvlaggen »

Slideshow Image 1Slideshow Image 2